8/19/2013

Om je gezicht bij af te likken..

Thank God It's Friday! Het weekend is voor veel mensen tijd voor ontspanning. Leuke dingen doen met vrienden, uit eten, uitstapjes met de kinderen. Maar we moeten onszelf niet vergeten. Op onze blog hebben we het over verschillende onderwerpen gehad: voeding, sport, gezondheid en recepten voor een lekkere gezonde maaltijd. Maar wat ook heel belangrijk is, is jouw rust momentje.



In deze drukke tijd is iedereen alleen maar heen en weer aan het rennen. Kinderen moeten naar school, de hond moet uitgelaten worden, ouders die komen eten terwijl je nog boodschappen moet doen en daar bovenop heb je een deadline die je moet halen. Om over de huidige financiële perikelen maar te zwijgen. Genoeg om over te stressen.

Maar denk je ook genoeg aan jezelf? Probeer af en toe een ''ik'' momentje te creëren. Doe het als je kinderen in bed liggen of je man een avondje weg is. Een "ik" momentje kan al in een half uurtje. Wat kan je doen als je eindelijk een ''ik'' momentje hebt? Het enige dat je eigenlijk moet doen is zorgen dat je rust hebt. Ga lekker een boek lezen waar je al tijden aan wil beginnen. Geef je zelf een manipedi (manicure - pedicure). Het maakt eigenlijk niet uit als jij maar even tot rust komt.

Wat ik heel lekker vind om te doen is mezelf een masker geven. Maar dan wel een eentje die ik zelf maak en niet uit een potje. Vandaag een recept voor een masker om je gezicht bij af te likken!

Wat heb je nodig?

- 2 eetlepels cacaopoeder.
- 2 eetlepels yoghurt (niet op eten hè;-))
- 2 eetlepels honing.

Meng alles door elkaar en je wellness chocolade masker is klaar! Ja ja, zo simpel kan het zijn. Smeer het op je gezicht en laat het 10 a 15 min intrekken. Vergeet niet in de tussentijd lekker te ontspannen. Spoel het masker af met lauw water.

Het resultaat? Een zachte en schone huid!

Als extra tip kan je ook biologische suiker toevoegen en het masker als een scrub gebruiken.
Niet stiekem van je masker snoepen he ;-)!

Wat doen jullie om te ontspannen in een drukke periode? Laat een reactie achter op deze blog of op onze Facebook pagina. Vergeet je niet de pagina meteen even te liken? Dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe blog posts en anders nieuws!

Don't think it, Face it!

XOXO
Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten